contact

In mijn derde jaar van de opleiding audiovisuele producties aan het Noorderpoort college in Groningen, ben ik begonnen met werken bij KTF fotografie voor Kars Tuinder, daar werk ik inmiddels twee jaar. Hier ben ik in aanraking gekomen met bruidsfotografie en portretfotografie. Na mijn vierde jaar, in augustus 2017, ben ik begonnen bij fotospeciaalzaak Sipkes, waar ik meer kennis heb gekregen van fototechnische zaken. Ik heb gewerkt voor onder andere the Rising sun en Simplon. Hiernaast heb ik verschillende bruiloften gefotografeerd.

Mijn specialiteiten zijn portretfoto’s en het fotograferen van concerten en evenementen. Ik hanteer graag een pure, indringende stijl, waarbij ik graag de imperfecties van de mens blootleg. Daarom gebruik ik bij voorkeur zo min mogelijk photoshop om de foto’s een zo scherpe, natuurlijk mogelijke vorm te geven. Ik maak graag gebruik van veel kleuren, maar hou ook van zwart-wit. Het belangrijkste voor mij is de belichting.

Mijn voorbeelden zijn Corbijn, vanwege zijn rauwe portretfoto’s en Rembrand vanwege zijn gebruik van licht, maar ik hecht veel waarde aan een eigen stijl, die te zien is in mijn portfolio.

Als ik iets voor u kan doen, of als u vragen heeft, hoor ik het graag!

Ik ben bereikbaar op K.kingma@live.nl 

meer actueel werk zien? volg mij ook op Instagram